100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Eğitimi üretim süreçlerinden bağımsız olarak ele alamayız, eğitim insanın çok yönlü gelişiminin önünü açan bir alandır. Bu nedenle ciddi bir yaşamsal öneme sahip olan bu süreci sadece diploma değil, insanları çok yönlü olarak geliştirmeyi, her bireyin kendini gerçekleştirmesini çağın koşullarına uygun becerilerle donatmasına katkı sunarak eşit, özgür ve dayanışmacı bir ruh haliyle tamamlamasına önem vermekteyiz.

Misyon: 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çalışanları olarak bizler; Problem tanımlayıcı eğitim modelinde olduğu gibi, “diyalog” üzerine kurulu bir iletişim ağı oluşturup, öğrencilerimizi bu ağın öznesi konumuna oturtmayı hedefliyoruz.

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yyeml.meb.k12.tr

Adres - RIZAİYE MAH. UZUN ŞEFTALİ SOKAK NO5 ELAZIĞ

Öğretim Şekli :Tam Yıl-Tam Gün

Adres - RIZAİYE MAH. UZUN ŞEFTALİ SOKAK NO5 ELAZIĞ

Ulaşım Okulumuz İl merkezinde olduğu için yürüyerek ulaşılabilecek bir yerdedir. Okulumuz aynı zamanda Hastanelere yakın olduğundan otobüs ve dolmuş güzergahları üzerinde bulnmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezinde